Lamsvacht kopen bij Schapenvel.nl

Bent u op zoek naar een dier- en mensvriendelijk geproduceerde lamsvacht? Ter decoratie in huis, of bijvoorbeeld om uw baby te helpen slapen? Bij ons in de webshop vindt u honderden verschillende schapenvachten, in iedere maat, kleur en prijs. Bestel direct, gratis en veilig via iDeal, Mastercard of handmatige overboeking.

Lamsvacht voor baby’s

Uit onderzoek is gebleken dat het slapen op een lamsvacht de kans op astma bij baby’s aanzienlijk vermindert. Onze lamsvachten zijn hier uitermate geschikt voor, ze zijn veilig gelooid en te wassen op 30 graden. We hebben ook lamsvachten op maat gemaakt voor autostoelen of kinderwagens. De wollengte bij de vachten varieert van 3 cm tot 5 cm.

Al onze vachten zijn plantaardig gelooid in een mensvriendelijke omgeving. De vachten zijn daarnaast allen een restproduct van schapen in particulier boerenbezit. Wij zorgen ervoor dat de schapen niet speciaal voor ons worden geslacht, en de looiers een eerlijke prijs krijgen voor het vakwerk.

Ons assortiment

In de webshop vindt u naast een lamsvacht voor uw baby ook schapenvachten in verschillende kleuren en maten. Wij maken van de vachten ook unieke tapijten, pantoffels, kussens of zitzakken. Het gehele assortiment kunt u per categorie vinden en direct bestellen op de website, geen één product is hetzelfde. Voor vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via de gegevens op de contactpagina.