Wintertenen en schapenvacht


Wie last heeft van wintervoeten, kan baat hebben bij een schapenvacht. De wol van een schapenvacht neemt uw eigen lichaamstemperatuur aan. 
Van een ervaringsdeskundige kregen we dit verslag:

 

"Door de ernstige wintervoeten van mijn elfjarige dochter ben ik (via via) met Edith in contact gekomen. Zij heeft mij een aantal producten: Een grote slof (voor beide voeten tegelijk), een schapenvacht en een muts geleverd. Edith denkt oprecht met je mee en neemt iedere vraag serieus. Mijn dochter heeft ieder jaar (ook gedurende zachte winters) last van wintervoeten met de bijbehorende problematiek. 

Ik heb alle gangbare methodes van zalf, tot voetenbadjes en kruiken geprobeerd. Zalf sluit de huid af, voetenbadjes voeren te snel warmte toe (dat is pijnlijk) en kruiken koelen weer af. Voor mij staat als een paal boven water dat producten, van 100% schapenwol en echt leer, de enige methode is om op een stabiele constante manier warmte toe te dienen aan onderkoelde voeten. Eerste voorwaarde is dan ook dat ze buiten schoenen van echt leer draagt. Maar binnenshuis had ik nog niet echt een goede oplossing. Nu wel! 

Schapenvacht in bed:
Mijn dochter slaapt nu (medio maart) nog met een schapenvacht in bed. Ze hoeft dan geen sokken aan in bed, waardoor de huid goed kan blijven ademen. 

Grote slof voor twee voeten tegelijk:
Laatst had mijn dochter een hele dag buiten gespeeld en waren haar voeten onderkoeld geraakt. Normaliter kan ik erop rekenen dat ze nachts slecht slaapt van de pijn en de volgende dag wonden heeft. Ik heb haar met een beker thee en de slof op de bank geparkeerd en de voeten zijn rustig en pijnloos weer opgewarmd. 

Muts: 
De muts hebben we deze zachte winter nog niet echt veel geprobeerd. 

Opmerking: 
Helaas had mijn dochter voordat ze de producten in huis had, al last van wondvorming. Het schapenvacht kon ze nog steeds goed verdragen, de slof was wel echt te warm en teveel warmte veroorzaakt pijn. Later kon ze ook de slof weer gewoon gebruiken. 

Edith bedankt! "

Liefs, Ingrid en Julian

  GRATIS
     onderhoudsinformatie

  ook veilig achteraf 
     betalen mogelijk

  GRATIS bezorgd in
     heel Nederland

  ruim 34.000 klanten
     gingen u voor

  14 dagen bedenktijd

  wij verzenden elke
     dag


  PakjeGemak service
 

'Keurmerken Schapenvel.nl'