Kleine schapenvacht kopen bij Schapenvel.nl

Bent u op zoek naar een mooie kleine schapenvacht? Bij onze webshop bent u aan het juiste adres! Hier vindt u een ruime keuze aan verschillende formaten schapen- en lamsvachten, geschikt voor verschillende toepassingen. Een bijkomend voordeel is dat alle vachten die u op de website vindt op een verantwoorde manier zijn vervaardigd. Betaling voor uw bestelling verloopt veilig en snel via iDeal, maar kan ook via creditcard of handmatige overboeking.

Kleine schapenvachtjes zijn het duurzame alternatief voor konijnenbontjes. Konijnen worden namelijk gefokt voor hun vachtje: schapen niet. Daarom heet de vacht van een schaap ook geen 'bont' zoals wel het geval bij konijnenbont.

De schapenvachtjes die u op de website ziet zijn allen afkomstig van particuliere boeren, en zijn als restproduct aan ons doorgegeven. Er worden dan ook nooit schapen speciaal voor ons geslacht. Dit maakt ons assortiment divers en altijd verrassend, omdat we vooraf niet kunnen bepalen welke schapenvellen beschikbaar zullen zijn. Vakkundige looiers werken alle huiden handmatig af, en wij zorgen er dan ook voor dat deze vakmensen een eerlijke prijs krijgen voor het werk dat ze doen.

Uw schapenvacht vindt u in ons assortiment

Op de webshop vindt u ons zeer ruime assortiment, verdeeld in verschillende categorieën. De huiden zijn grof gesorteerd op kleur, maar u kunt ook selecteren voor welke toepassing u de schapenvacht wilt kopen. Wij bieden bijvoorbeeld ook lamsvachten voor baby’s en speciale gezondheidsvachten. Ook vindt u bij ons verschillende accessoires, zoals handgemaakte zitzakken, krukjes of pantoffels. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen met vragen over ons assortiment of werkwijze. U kunt ook direct producten in uw winkelmandje plaatsen, en veilig betalen via iDeal.