Schapenvacht op stoel of bank


Schapenvachten zijn zeer geschikt om te gebruiken op uw bank, stoel of fauteuil. En niet alleen als decoratie: op een schapenvacht zit u gewoon echt comfortabeler. 
Een vacht geeft uw interieur op een heel eenvoudige manier in één klap gezellig.

Ter inspiratie geven we u hier een paar foto's van een schapenvacht op verschillende stoelen en een enkele bank.

Schapenvacht op stoel of bank
 

Een schapenvacht op uw stoel om op te zitten?

Goed nieuws! Eigenlijk is elke schapenvacht geschikt voor uw stoel of bank.
De enige vachtsoort die we echt afraden om op uw stoel of bank te leggen wanneer u op deze wil zitten, is de heidevacht. Heidevachten hebben namelijk haren. Haren zijn eigenlijk holle buisjes, welke kunnen knappen onder druk. Dus wanneer u op de vacht zit, dan breken de haren na verloop van tijd af. Dit geeft troep - en de vacht wordt kaal op den duur. 
We hebben in ons uitgebreide assortiment een enkele keer een heidevacht. Als dat het geval is, dan staat dat er duidelijk bij. Zowel in de titel als bij 'meer info' van de betreffende schapenvacht. 
Zoekt u dus een schapenvacht om op uw stoel te leggen om op te zitten: sla dan deze vacht over.
 

Welke maat schapenvacht?

Wanneer u niet precies weet welke maat schapenvacht u zou willen: gebruik een handdoek. Leg deze zo over uw stoel of bank zoals u de vacht zou willen hebben. Varieer daarbij eventueel: moet de schapenvacht uw hele stoel bedekken, of slechts een deel?
Vervolgens meet u deze handdoek op.
Op deze pagina leest u hoe wij de vachten meten.


Een schapenvacht op uw stoel ter decoratie?

U wil een schapenvacht in uw stoel gebruiken ter verfraaiing van uw interieur? Dan is de keuze echt reuze, want elke vacht is geschikt om uw interieur uw eigen sfeer te geven. Ook de hierboven genoemde heidevacht.

Wij hebben honderden langharige en geschoren vachten op voorraad. Bont gevlekt en effen. Groot en klein.
In de balk hierboven kunt u zien wat we zoal hebben: altijd tientallen schapenvachten in de sale, bonte vachten, naturel, bruine schapenvachten...

Twijfelt u over de aanschaf, aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Schapenvacht op stoel