Schapenvacht in bed

Een schapenvacht in bed raden we iedereen aan. De wol neemt gelijk bij het in bed stappen uw eigen lichaamstemperatuur aan. Uw spieren blijven zo de hele nacht warm en dat voelt u bij het opstaan.
De vacht absorbeert bovendien (transpiratie)vocht terwijl hij luchtdoorlatend is, dus zowel de vacht als uzelf blijven droog. Zomer en winter.
Een schapenvacht in bed is dus echt een aanrader om beter te slapen.


Welke vacht kies ik?

Sommige mensen slapen het liefst op een langharige, volle vacht. Anderen kiezen voor een geschoren schapenvacht in hun bed. Dat is echt een persoonlijke keus. Er is geen goed of fout.
Veruit de meeste mensen gebruiken een (katoenen) hoeslaken over hun schapenvacht, maar dat hoeft niet. Doe vooral wat uzelf het fijnste vindt.


Vachten van Merino schapen

Populair om op te slapen zijn de vachten van het Merino schaap. Deze vachten hebben de meeste wol per vierkant centimeter waardoor de druk optimaal verdeeld is. De wol is netjes geschoren op een lengte van ongeveer 3 cm.
Wij hebben verschillende soorten en maten van deze vacht. De meest verkochte zijn:


Wie het hele matras bedenkt wil hebben met vacht, kan bij ons terecht voor een bedvacht.
De bedvachten zijn gemaakt van meerdere Merino schapenvachten, stevig aan elkaar gestikt met een professionele leernaaimachine. De rand is afgezet met een katoenen bies.


Wollen onderdekens

Voor wie een schapenvacht in bed een beetje teveel van het goede is, hebben we wollen onderdekens. Deze onderdekens zijn gemaakt van 100% Merinowol. 
We hebben ze in verschillende maten op deze pagina.


Langharige vachten

Slaapt u liever op een langharige vacht, en dan het liefst een grote? Hier vindt u de grootste schapenvachten die we op dit moment online hebben. Ook in de sale hebben we vaak wel enkele grote vachten.


Schapenvachten voor baby's 

Het is wetenschappelijk bewezen: slapen op een schapenvacht vermindert de kans op astma. Voor baby's hebben we speciale, kleinere vachten om op te slapen.
  alle vachten zijn
     ecologisch gelooid

  er wordt geen schaap
     voor ons geslacht; de
     vachten zijn
     restproducten

  30 dagen bedenktijd

  wij verzenden elke
     werkdag


  GRATIS
     onderhoudsinformatie

  ook veilig achteraf 
     betalen mogelijk

  GRATIS bezorgd in
     heel Nederland

  PakjeGemak service

  al vijftien jaar de
     bèèèste!
Keurmerken Schapenvacht Specialist Schapenvel.nl'